Kaj gravirati na nakit po meri

Odločitev o tem, kaj gravirati na predmete po meri, ni vedno tako preprosta, kot se zdi, zato smo pripravili
ta priročnik vam bo dal nekaj idej. Pomaknite se naprej in raziščite več kot 20 idej za graviranje...

Naša najbolj priljubljena izbira

Koordinati

Na zemljevidu je ena točka, ki hrani več vaših najglobljih spominov kot katerikoli drug kraj. Preprosto poiščite lokacijo, ki vam ali osebi, ki prejme darilo, veliko pomeni.

Dejanska pisava

Pišite ali rišite na list papirja (ali poiščite star zapis, ki si ga je vredno zapomniti za vedno). Naredite fotografijo in jo naložite na stran izdelka, naša ekipa pa bo odstranila ozadje in na vaš nakit po meri vklesala natančne drobne črte.

Spomnite se tega posebnega datuma

Datumi

Vgravirajte datum, ko se je zgodilo nekaj posebnega ali se je spremenilo vaše življenje. To je odlično darilo za nekoga, ki vam je blizu, da se spominja dneva, ki ga oba cenita.

Imena / Inicijali

Vgravirajte začetnice ali imena vas in vaše polovice, da bosta vedno povezana, ne glede na to, kje se nahajata. Lahko se odločite tudi za graviranje imena vašega hišnega ljubljenčka ali druge živali, ki jo imate radi.

Tekst

Ta vam ponuja neomejene možnosti, vse je odvisno od vaše domišljije. Vgravirajte nekaj, na kar se želite spomniti vsak dan, ko pogledate na svoj kos.

Vzdevki

Imate zabaven vzdevek ali pa vas prijatelji in družina imenujejo nora mačja dama? Praznujte, kdo ste, izrazite svojo individualnost ali delite svojo strast s svetom.